FACILITERING AF WORKSHOPS

Det som er vigtigt for os, er at det er vigtigt for jer.

Succesrige workshops
Jeres workshop skaber succes, når den foregår i professionelle rammer, hvor alle har maksimal indflydelse, og der er konstant fremdrift, så I kommer derhen, hvor I ønsker jer hen.

I har emnet, vi sørger for I kommer i mål
Om I vil have de bedste ideer, en plan for implementering af strategi, øget salg, mere tilfredse kunder eller noget helt femte, er jeres valg. Det, som er vigtigt for os, er at det er vigtigt for jer. Og når vi kender jeres prioriteringer, så skaber vi det, der skal til.  Det lyder enkelt. Men det kræver stor indsigt i processer og gruppedynamik — foruden en grundig forberedelse. Den klarer vi.

Bedste forudsætninger
Jeres garanti for at lykkes, er at lade en erfaren facilitator stå for workshoppen. Hos Jeanty & Movement får du en certificeret facilitator med 20 års erfaring i at arrangere og lede inspirerende og effektive workshops.

Sparring
Når vores samarbejde indledes, indleder vi med en dialog, hvor vi tydeligt definerer målsætningen for processen. Her må der ikke herske den ringeste tvivl om jeres endelige mål. Vil I have ideer eller en konkret plan I kan implementere — I bestemmer.
Derfor sørger vi også for, at alle workshoppens deltagere bliver klædt på til opgaven. Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt, og derfor skal alle have en mulighed for at forberede sig til opgaven.

Handling
Vores involveringsprocessor, er det ikke bare varm luft. Metoderne er gennemprøvede og inspirerende, for det er præmissen for at nå de værdiskabende resultater

Dokumentation og opfølgning
Intet er overladt til tilfældighederne — heller ikke efter forløbets afslutning. Her modtager I nemlig fuld dokumentation for hele processen. Dokumentationen fungerer også som en “køreplan”, som holder jer på rette spor i fremtiden. Har I brug for opfølgning eller sparring når I er kommet hjem — så har vi en god løsning til det.