FORLØB

Vi får afklaret jeres mål, jeres udgangspunkt og derefter opbygger vi processen.

Vi har ingen hyldevarer, fordi vi ikke tror på kurser — vi tror på forløb
»Kursus eller forløb?«, spørger du måske. Tomato/tomaaato? Er det ikke to sider af samme sag? Nej, og hos Jeanty & Movement kender vi forskellen. Vi har nemlig lavet forløb siden 1998, og vi véd, hvordan vores kunder opnår det størst mulige udbytte.

Maksimalt udbytte
Vores erfaring viser os tydeligt, at et kursus i bedste fald rammer blot 60% af den ønskede relevans. Af de 60% kan det forventes, at kursusdeltagernes udbytte er 40-70%. Set i det perspektiv, er et kursus som undervisningsmodel ineffektivt.

Forløb, derimod, giver udbytte på et helt andet niveau, fordi forløbet giver deltagerne ejerskab på processen — og aktivt ejerskab giver maksimalt engagement og dermed maksimalt udbytte.

Stærke kompetencer i værktøjskassen
Vores styrker er, at vi kan kombinere vores kompetencer i én uendelighed. I værktøjskassen har vi en aktiv officer i Jægerkorpset, en professionel processdesigner, en klinisk psykolog og og en professionel atlet. Hver i sær supplerer de hinanden og skaber en udbytterig helhed.
Se mere under ”Kræfterne bag”.

Her kan du se, hvad et udvalg af vores kunder mener om de forløb, vi har lavet – klik her.Vil du inspireres med viden om ledelse og motivation?