KRÆFTERNE BAG

Holdet bag Jeanty & Movement består af højtuddannede specialister, der hver især varetager deres målrettede opgaver for at sikre at I kommer i mål.

Facilitator og Processdesigner

Kenneth Jeanty

Kenneth Jeanty er manden bag Jeanty & Movement. Han er certificeret business facilitator, og han har mere end 20 års erfaring på området. Sammenholdt med hans værdifulde ledererfaring fra både Det Danske Forsvar og det private erhvervsliv, er der garanti for at få fuldt udbytte af jeres samarbejde. Kenneth er typen som holder øjet på bolden, og det gør ham til en samvittighedsfuld og forretningsorienteret facilitator.

Efter en årrække i Det Danske Forsvar flyttede Kenneth fronten til et af Danmarks store forsikringsselskaber, hvor han på rekordtid skabte imponerende resultater som leder af en større organisation. Siden rykkede Kenneth Jeanty videre til en stilling som rekrutteringschef i ét af verdens største rekrutteringsfirmaer, hvor han videreudviklede og forfinede sine metoder, i en verden præget af højt tempo og intens konkurrencementalitet.

Kenneth Jeanty er specialist i samarbejdsrelationer og gruppedynamikker. Her er ingen selvfede buzz words og irriterende selviscenesættelse. Til gengæld møder du masser af professionalisme og indsigt.

Jægersoldaten

Major "L"

Vores jægersoldat er major i  Jægerkorpset, i aktiv tjeneste, og har mere end 20 års erfaring som officer i Jægerkorpset. Hans erfaring går fra at være operativ, til ansvarlig for Jægerkorpsets rekruttering og til ledelsen af større militære operationer.

Det gør ham velfunderet i de politiske manøvrer, der ofte er nødvendige i hierarkiske organisationer. Som operationel befalingsmand kan han give indblik i, hvordan man træffer beslutninger og handler i hårdt belastede situationer. Jægersoldaten giver vores deltagere værdifulde mentale værktøjer og knivskarpe tilbagemeldinger.

Vores samarbejde med jægersoldaten går tilbage til 1998.

Psykologen

Allan

Allan er en anerkendt klinisk psykolog med egen praksis, hvor han han primært arbejder med stressramte medarbejdere og lederudvikling på højt niveau. Psykologen har stor erfaring med 1:1-samtaler med ledere og medarbejdere og undervisning i ledelse på akademisk niveau. Samtidig har han erhvervet neuropsykologiske kompetencer, der giver dyb indsigt i hjernens funktioner og reaktionsmønstre. Som klinisk psykolog har han fokus på individet og overlader gruppedynamikken til sine kollegaer hos Jeanty & Movement.

Allan har et helt specielt performance-fokus, der gør at han skaber resultater, som er til gavn for både individet og hele organisationen.

Se mere under: Ledersupervision

Professionel Atlet

Frederik

Frederiks fortid er mere ”blakket” end flertallets. Frederik var som lille kørestolsbruger i over fire år, og hans førlighed var dømt ude af lægerne. Men Frederik trodsede sine fysiske udfordringer for at følge sin drøm om at blive topatlet. Udover at måtte kæmpe med både sin fysik og de lægelige autoriter, så han sig også tvunget om at flytte hjemmefra i en tidlig alder for at skabe sig de bedste forudsætninger for at nå sine mål.

Hans fantastiske kamp har givet pote, for Frederik nåede at blive både jysk-, dansk- og nordiskmester som amatør indenfor sin sportsgren, inden han blev professionel og er på vej mod et særdeles lovende karriere.

Ved siden af den professionelle idrætskarriere, er Frederik også i gang med en længerevarende uddannelse.

Udover sin sport er det Frederiks passion at motivere andre mennesker — unge og knap så unge — til at forfølge deres passion og nå deres drømme.

Se mere under:  Vilje & Passion