LEDERSUPERVISION

LEDERSUPERVISION ER DEN DIREKTE VEJ TIL AT BLIVE EN ENDNU BEDRE LEDER GENNEM EVNEN TIL AT BRYDE MED EGNE MØNSTRE.

Mange ledere har gode og omfattende uddannelser på CV’et. Høje uddannelser er imidlertid ikke garanti for, at man er i stand til at korrigere den måde, man leder på, så man opnår de ønskede resultater. Selv efter ledercoaching har mange ledere mentale blokeringer, som forhindrer dem i at skifte kurs.

Med ledersupervison arbejdes der intensivt med blokeringerne, og derigennem frigøres deltagernes evner til at lede og frembringe gode resultater til en helt ny dimension.

At få sat sit fulde lederpotentiale i spil, giver fantastiske muligheder for at skabe unikke resultater gennem sine medarbejdere. Derudover har flere af vores deltagere fortalt, at de efter ledersupervision oplever en bedre balance mellem fritid- og arbejdsliv.

Fortrolighed: Et forløb med Jeanty & Movement og klinisk psykolog Allan Bau Petersen foregår i fuldstændig fortrolighed mellem den deltagende leder og Allan Bau Petersen. Kun hvis deltageren eksempelvis ønsker at involvere de øvrige parter i Jeanty & Movement i et videre forløb, vil der blive udvekslet relevant information mellem parterne.

Psykolog Allan Bau Petersen kan træffes direkte på: 29 24 14 30.